Ondernemersavond en economisch actieplan

Op 3 april 2017 wordt de jaarlijkse ondernemersavond georganiseerd. Opgeven doet u vóór 27 maart via info@ovh.nu. Locatie: het HelvoirThuis. Op de jaarlijkse ondernemersavond worden de resultaten van deze economische scan gepresenteerd en hebben ondernemers de mogelijkheid om input te leveren voor het economisch actieplan.

Tot die tijd is het huidige economische actieplan van kracht:

 • Programma ondernemersavond

  “De economie trekt weer aan”, maar wat betekent dit nu concreet voor de economie van Biezenmortel, Esch, Haaren en Helvoirt? Deze vraag staat centraal op de jaarlijkse ondernemersavond, georganiseerd in samenwerking met ondernemersvereniging Haaren en Rabobank Hart van Brabant.

  Christel de Laat neemt u op een speelse manier mee door de highlights van de sociaal-economische analyse. Wist u bijvoorbeeld dat er in totaal 1.115 economisch actieve vestigingen van bedrijven en instellingen zijn gevestigd in de gemeente? Kom dit én veel meer te weten op 3 april. Uiteraard kunt u na afloop van het programma kennismaken met collega ondernemers tijdens de netwerkborrel.

  Programma:

  19:00 uur             Ontvangst met koffie en thee

  19:30 uur             Welkomstpanel

  20:00 uur             Highlights economie

  20:45 uur             Samenvatting

  21:00 uur             Netwerkborrel

 • Economische actieplan

  Er komt een nieuw economisch actieplan. De eerste stap om te komen tot dit nieuwe actieplan is het maken van een scan van de huidige economische situatie van de gemeente Haaren. Wat zijn de grootste sectoren, hoe staat het met de werkgelegenheid, hoe kunnen we zorgen voor toekomstig bestendige gemeenten? Deze vragen worden middels de scan beantwoord.