U bevindt zich op: proclaimer

proclaimer

Deze website wordt verzorgd en beheerd door de gemeente Haaren.

Proclaimer
De gemeente Haaren is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt uw reactie
via het contactformulier doorgeven.

Internetsites en/of infobronnen van derden
Via de website van de gemeente Haaren wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De gemeente heeft geen zeggenschap over deze websites en kan dus niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Persoonsgegevens
De gemeente Haaren respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De door de bezoeker verstrekte gegevens gebruiken wij om te kunnen voldoen aan diens verzoeken en om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.