Inloopavond herinrichting Achterstraat Helvoirt

Dit item is verlopen op 14-03-2013.
Achterstraat Helvoirt

De gemeente investeert in een duurzame waterhuishouding. Dat doen we onder andere door de aanleg van een hemelwaterriool. Zo verdwijnt schoon regenwater niet langer in het riool en dat is goed voor het milieu. Het levert ook minder problemen op bij hevige regenval.

In 2014 brengt de gemeente Haaren een gescheiden riolering aan in het noordelijk deel van de Achterstraat, tussen het Vincent van Goghplein en de Lindelaan. De huidige riolering wordt daarvoor uitgebreid met een hemelwaterriool. De werkzaamheden maken een herinrichting van de openbare weg mogelijk.

Bewonersavond

Graag kijken wij met alle belanghebbenden naar nieuwe mogelijkheden voor een verbeterde inrichting. Op woensdag 13 maart organiseren wij daarom een inloopavond. Van 19:00 tot 21:00 uur bent u van harte welkom in zaal Gastenbosch in Helvoirt.

De avond heeft geen vaste indeling. U kunt het voorlopig ontwerp dus inzien op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Op basis van uw opmerkingen en suggesties werken wij een definitief ontwerp uit.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Jeroen van Baren. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0411) 62 72 26. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Maar wilt u wel graag uw mening geven? Dit kan per email: j.van.baren@haaren.nl

 

RSS