Nieuws

> Direct naar de openbare bekendmakingen

 • ID uitlenen is strafbaar

  (13-08-2018)

  Pas op! Het (uit)lenen van een ID of paspoort zodat iemand bijvoorbeeld een horecagelegenheid kan binnenkomen of alcohol kan kopen is identiteitsfraude.

 • Zilveren medaille met Haarens randje

  (13-08-2018)

  Op 8 augustus won voormalig Haarenaar Stan Pijnenburg in Glasgow een zilveren medaille met de 4x100m gemengde estafetteploeg. Een superprestatie!

 • VVV- punt Helvoirt krijgt bewegwijzering

  (02-08-2018)

  Het VVV - van Gogh informatiepunt in Helvoirt staat nu nog niet aangegeven op borden van de gemeente, maar daar komt binnenkort verandering in. REvis Verkeerstechniek uit Veghel klaart de klus en maakt de borden. De borden zijn nodig om bekendheid te geven aan het VVV – van Gogh informatiepunt.

 • Presentatie bijeenkomst Herinrichting Leunisdijk in Esch

  (24-07-2018)

  Op donderdagavond 19 juli waren aanwonenden van de Leunisdijk van harte welkom in Ons Café voor een meedenkavond over de herinrichting van de Leunisdijk in Esch.

 • Vergoeding aanschaf laptop kinderen

  (20-07-2018)

  Heeft u geen geld voor een computer of laptop voor uw kind(eren) in het basis- of voorgezet onderwijs? Scholen gaan er vaak vanuit dat kinderen/scholieren hun huiswerk kunnen maken op een computer of laptop. Maar dat is niet altijd waar. Vaak is dit voor ouders te duur om te kopen.

 • Nieuwe Ommetjes brochure

  (20-07-2018)

  Het fiets- en wandelknooppuntensysteem is in heel Brabant uitgebreid en dat moest natuurlijk verwerkt worden in een nieuwe Ommetjes brochure. Deze brochure is een thematische route uitgave die is ontwikkeld in samenwerking met VVV Noordoost-Brabant en Routebureau Brabant.

    

 • Vlindertuin Helvoirt krimpt

  (16-07-2018)

  Onlangs verkocht de gemeente in Helvoirt gedeelten van de ‘Vlindertuin’; een stuk grond dat werd onderhouden door LNMH, aan omwonenden. In eerste instantie was het plan om de gehele Vlindertuin te koop aan te bieden. Daar ziet wethouder Vromans nu vanaf.

 • € 250,- subsidie voor muziekonderwijs

  (16-07-2018)

  Woont u in de gemeente Haaren? En is uw kroost gek op muziek maken? Kinderen van 7 t/m 17 jaar krijgen € 250,- subsidie als zij lid zijn en muziekonderwijs volgen bij muziekverenigingen in onze gemeente.

 • Zomerreces gemeenteraad

  (04-07-2018)

  Donderdag 5 juli is de laatste raadsvergadering voor het zomerreces. Op de agenda staan de Perspectiefnota en de richting bepaling van de dorpen van de gemeente Haaren (Toekomst Haaren)

 • Prikbord

  (01-01-2018)

  Bijeenkomsten die voor u -als inwoner van de gemeente- interessant of van belang zijn: