Nieuws

> Direct naar de openbare bekendmakingen

 • Afsluiting deel centrum Haaren

  (08-01-2020)

  Vanwege werkzaamheden aan de Kerkstraat (huisnummer 75 t/m 41) in het centrum van Haaren, is deze weg de komende periode niet toegankelijk voor bestuurders. Buslijn 140 rijdt daarom anders in het dorp Haaren.

  Vanaf woensdag 8 januari kun je bijvoorbeeld niet opstappen bij de halte Mgr. Bekkersplein maar kun je dat tijdelijk bij de Roonsestraat (nabij de Helvoirtseweg) of bij de Driehoeven.

  De werkzaamheden zijn onderdeel van de herinrichting van en rondom het Mgr. Bekkersplein. Een exacte einddatum van de werkzaamheden aan de Kerkstraat is nog niet bekend.

  Meer informatie? www.arriva.nl of plan je reis via de Arriva app.

  Meer weten over de herinrichting van het plein? Kijk dan op www.haaren.nl/mgr-bekkersplein

 • Stichting leergeld helpt gezinnen

  (01-01-2020)

  In steeds meer gezinnen is het niet haalbaar om de kinderen mee te laten doen met sport-dans- of muzieklessen. Ook de kosten die de basisschool met zich meebrengt, zijn voor steeds meer ouders niet op te brengen. Stichting Leergeld helpt deze gezinnen. Voorsorterend op de herindeling, kunnen ouders van deze gezinnen vanaf 1 januari terecht bij de stichting Leergeld in de  gemeente waar ze vanaf 1 januari 2021 toebehoren.

 • Meld u aan als sportieve of culturele organisatie

  (09-12-2019)

  Vanaf half februari krijgen alle basisschoolleerlingen van Oisterwijk, Heukelom, Moergestel en het dorp Haaren de mogelijkheid om gedurende de rest van het jaar kennis te maken met sportverenigingen en culturele instellingen in deze dorpen. Maken zij in 2020 ook kennis met uw vereniging of instelling? Meld uw activiteit aan!