Nieuws

> Direct naar de openbare bekendmakingen

 • Afspraken subsidieverlening

  (20-02-2020)

  De colleges van de gemeenten Haaren, Oisterwijk, Vught, Boxtel en Tilburg hebben afspraken gemaakt over subsidieverlening in en na 2020. De aanleiding
  hiervoor is de herindeling van de gemeente Haaren en de toevoeging van de vier dorpen vanHaaren aan haar buurgemeenten per 1 januari 2021. Het besluit draagt bij aan een soepele overgang en borgt de continuïteit van de subsidieverlening.
   

 • Aanslag gemeentelijke belastingen

  (17-02-2020)

  Eind februari ontvangen de meeste huishoudens en bedrijven de jaarlijkse WOZ-beschikking en/of aanslag. In december informeerden we u met een brief over de wijzigingen als gevolg van de herindeling.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  (17-02-2020)

  U kunt ons vragen om uw gegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP) niet door te geven. Wij geven uw gegevens dan niet door aan bijvoorbeeld de stichting Interkerkelijke Ledenadministratie (SILA) en organisaties waaraan we persoonsgegevens zouden willen geven op basis van een gemeentelijke verordening, bijvoorbeeld een sportvereniging of een goed doel.

 • Aangifte geboorte en overlijden met carnaval

  (17-02-2020)

  Op maandag 24 en dinsdag 25 februari is het gemeentehuis gesloten vanwege carnaval. U kunt wel een aangifte doen van geboorte of overlijden.

 • Adresonderzoeken, ook in gemeente Haaren

  (10-02-2020)

  Wij vinden het belangrijk dat onze Basis Registratie Personen (BRP), het systeem waar alle gegevens van onze inwoners in staan, op orde is. Dan is het ook belangrijk, dat iedereen op het juiste adres staat ingeschreven, waar hij of zij daadwerkelijk woont.

 • Goede resultaten meldingsapp Fixi

  (10-02-2020)

  Ook in 2019 hebben we weer mooie resultaten behaald met onze meldingsapp Fixi! Daar zijn we trots op en daarom delen we graag de belangrijkste resultaten.

 • Werkzaamheden waterleiding

  (10-02-2020)

  Brabant Water laat door aannemer Van Vulpen werkzaamheden verrichten aan de waterleiding aan de Udenhoutseweg in Helvoirt. De werkzaamheden duren van maandag 10 februari tot vrijdag 28 februari. De aannemer vervangt de waterleiding. In mei gaat de aannemer aan de slag in de Lindelaan.