Goede resultaten meldingsapp Fixi

Ook in 2019 hebben we weer mooie resultaten behaald met onze meldingsapp Fixi! Daar zijn we trots op en daarom delen we graag de belangrijkste resultaten.

Resultaten

In totaal zijn er vorig jaar 2.139 meldingen gedaan. Dat zijn er 257 meer dan in 2018. Gemiddeld kregen we 6 meldingen per dag. Maar in juni, onze drukste maand, waren dat er wel 13 per dag. Met meldingen gaan we zo snel mogelijk aan de slag. In 2019 lukte het om ruim 95% van alle meldingen snel af te handelen! Hiervoor ontving onze buitendienst complimenten van inwoners.

Ook in 2020 blijft Fixi

Dus ook voor 2020 geldt; meld het met de Fixi app. Dat is snel en simpel. Waarom? U heeft de app altijd op zak en kunt daarom direct uw melding doen. Ook kunt u uw melding verduidelijken door een foto toe te voegen. De melding komt direct binnen bij de persoon die ermee aan de slag kan. U kunt uw melding volgen en zien wanneer deze is afgehandeld. U vindt de app in Google Play Store App Store voor iOS .

Wilt u toch liever geen melding maken via de Fixi app? Melden kan ook via onze pagina Melding doorgeven of telefonisch via (0411) 62 72 82.