Jonger dan 18? Gratis lid van de bibliotheek

Van babyboekjes, eerste leesboeken tot een collectie voor (jong)volwassenen: de bibliotheek groeit met je mee. Voor alle inwoners van de gemeente Haaren is het lidmaatschap van de bieb tot 18 jaar helemaal gratis.

Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Leden van de bieb die nog geen 18 jaar zijn kunnen het hele jaar door gratis boeken lenen. Lastig kiezen? In de bibliotheek helpen ze je een boek te vinden dat bij je (kind) past. En voor wie dyslectisch is of moeite heeft met lezen, hebben ze speciale collecties. Vraag er eens naar.


En er is meer te doen in de bieb

Naast ál die mooie boeken die je bij de bibliotheek kunt lenen, organiseren ze ook allerlei activiteiten. Gaat je hart sneller kloppen van alles wat met games maken, websites bouwen of apps ontwikkelen te maken heeft? Dan kun je je bijvoorbeeld uitleven bij de CoderDojo. En de allerkleinsten zijn welkom tijdens de speciale voorleesuurtjes.


18 jaar of ouder? Ook dan ben je van harte welkom in de bibliotheek. Kijk eens naar de verschillende abonnementsvormen, waarmee je een heel jaar lang gebruik kan maken van de collectie, toegang hebt tot ruim 26.000 e-books en met korting kunt deelnemen aan activiteiten.


Lid worden

Lid worden is heel eenvoudig. Kom langs in de bieb en laat daar een pasje aanmaken, of schrijf je online in en haal je pas op in de bieb. Kijk verder op onze website voor meer informatie over een bibliotheek bij jou in de buurt.