Ontvang een bedrag voor uw activiteit op Burendag 2017

Op 23 september aanstaande vindt Burendag plaats. Woonveste en gemeente Haaren stellen maximaal € 250,00 per activiteit beschikbaar als uw activiteit bijdraagt aan een schonere, veiligere en fijnere wijk. Bij Woonveste en gemeente Haaren kunt u de spelregels voor de financiële bijdrage Burendag opvragen. Aanvragen moeten vóór 18 augustus 2017 binnen zijn. 

Bijdrage Oranje Fonds

Burendag is een initiatief van het Oranje Fonds en wordt gesponsord door Douwe Egberts. Ook bij het Oranje Fonds kunt u een financiële bijdrage aanvragen voor Burendag. Meer informatie hierover vindt u op www.burendag.nl. Het aanvraagformulier van het Oranjefonds kunt u gebruiken voor het indienen van een aanvraag bij Woonveste.

Contact 

Hebt u vragen over Burendag, bel dan met de wijkregisseur van Woonveste, Astrid Pieters op telefoonnummer (0416) 37 87 80, of per e-mail ontwikkeling@woonveste.nl. Bij de gemeente Haaren is Cees van Nuland de contactpersoon. Hij is te bereiken op telefoonnummer (073) 55 31 619 of per e-mail C.v.Nuland@MijnGemeenteDichtbij.nl.