Over deze website

Dit is de officiële website van de gemeente Haaren. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan om deze actueel, juist en toegankelijk te houden.

Komt u toch iets tegen wat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Een e-mail naar gemeente@haaren.nl is voldoende.

Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen we vertrouwelijk. Persoons- en adresgegevens gebruiken we alleen voor het doel waarvoor u deze heeft verstrekt. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.

 • Toegankelijkheid

  Wij hebben de volgende maatregelen genomen om naleving van de Webrichtlijnen te bevorderen:

  • interne controle vóór publicatie: Onze redactie toetst vóór publicatie alle content op toegankelijkheid
  • periodieke interne controle: Onze redactie voert periodiek tussentijdse controles uit op de content
  • training werknemers: Onze redacteuren hebben een training over toegankelijkheid gevolgd

  Als u ondanks de maatregelen die wij al hebben genomen een toegankelijkheidsprobleem ervaart op onze website, laat het ons dan weten. Geef uw melding door via gemeente@haaren.nl.

 • Archief van deze website

  Alle informatie die sinds 25 oktober 2016 op de website van de gemeente Haaren heeft gestaan kunt u terugvinden. Op die datum zijn we gestart met archiveren op Archiefweb en sindsdien houden wij elke wijziging bij. U kunt dus alle (historische) informatie terugvinden.

  Archiefweb maakt elke dag een 'kopie' van deze website. Dit is een complete versie van de website die geheel doorklikbaar is met alle informatie, afbeeldingen en achterliggende documentatie. De versie van elke dag wordt online aangeboden op de website van Archiefweb, waar iedereen gratis toegang toe heeft. Als u de informatie van een bepaalde dag wilt zien, kiest u in de kalender de datum van uw keuze.

 • Hergebruik van teksten en afbeeldingen

  Alle informatie op deze website mag u voor eigen gebruik opslaan. Hergebruik van teksten en afbeeldingen is toegestaan. Wij vragen u dan wel vriendelijk om de bron 'gemeente Haaren' te vermelden.